Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Farsund

Kaperkveld med Trygve Skaug og Vigdis Wisur

Overview

Kaperkveld med Trygve Skaug og Vigdis Wisur. Velkommen til en hyggelig kveld i Kaperteltet på Torvet i Farsund!

Kaperkveld med Trygve Skaug og Vigdis Wisur blir en behagelig og melodiøs sammensetning av skikkelig fine folk med musikalitet til fingerspissene! Vi ser virkelig fram til å huse disse artistene i teltet på Torvet denne torsdagen i juli, og håper du også blir med for å hylle artister i særklasse.

Trygve Skaug er låtskriver, vokalist og poet. Musikken hans har siden 2010 ligget over 170 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister. Han er en av de mestselgende lyrikerne i Norge og lå på topp 10-listen i lyrikk gjennom hele 2016. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier.

Skaug har siden høsten 2012 reist landet rundt med solokonserter. Han har gitt ut to soloalbum; Martyren (2014) og Seine natt desember (2015), begge på plateselskapet Koke Plate. I 2017 kommer platen Sanger du skal få når jeg dør, denne utgis på plateselskapet Grammofon. Singlene Martyren og Heldig – de to første singlene fra hans solo debutalbum ble begge radiolistet. Førstnevnte ble radiolistet dagen den kom ut og lå 12 uker på P1s A-liste. Andre låt hadde 14 uker på P1s B-liste.

Det er ikke bare artisten Trygve Skaug som kommer til Kaperdagene 2018, det er også dikteren Trygve Skaug. Med tre diktsamlinger utgitt; 11 millioner bugg (2013), En glemmebok (2014) og 50 kubikks hjerte (2015), har han blitt en av Norges mest kjøpte diktere de siste årene. I 2017 kom diktsamlingen Den siste. Alle diktsamlingene er utgitt av forlaget Koke Bok.»

Vigdis Wisur ble kåret til beste sanger i NRK1s Beat for Beat høsten 2003. Hun har gitt ut flere album, men hun elsker fremfor alt å stå foran et publikum. Det er det som gir henne musikkglede.

Vi syns det er utrolig stas med artister av denne kaliber, og ønsker deg hjertelig velkommen til en fin sommerkveld i KAPERDAGENE-teltet på Torvet i Farsund!

  • Last Updated: 05.04.2018
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

tors 12. juli 2018 19:30 23:00

See All
Kaperkveld med Trygve Skaug og Vigdis Wisur
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad