Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Farsund

Kaperonsdag med Oakland og Det Betales

Overview

Oakland og Det Betales kommer til Kaperdagene i Farsund, den 11. juli 2018! Velkommen til god stemning på bryggekanten, med dans til velkjente tribute-låter!

Igjen får vi besøk av Oakland og Det Betales til Kaperdagene i Farsund!! Det er en stor ære at slike entertainerne ønsker å komme igjen for å gjenta forårets suksess! Vi gleder oss til å la et av verdens beste coverband hylle sine helter i The Beatles, godt varmet opp av herlige toner fra Oakland.

Det Betales er et norsk band som ble dannet i 1976, som et hyllestband til The Beatles

Bandet har holdt konserter i blant annet Argentina, England, Spania, Polen og Skandinavia. Bandet har spilt sammen med blant andre Tony Sheridan, som spilte med originale The Beatles under deres opphold i Hamburg i 1960. De har også samarbeidet med Beatles-manageren Alan Williams.

I april 2008 ble Det Betales sitt aller første album utgitt. Det selvtitulerte albumet består av originalmusikk sunget på norsk. Albumet ble utgitt på Tylden & Co.

I 2011 markerte Liverpool by 50 års-jubileum for utgivelsen av My Bonny, som ble utgitt med Tony Sheridan og The Beatles i 1961. Sammen med Tony Sheridan på scenen i Liverpool sentrum foran ca. 40 000 engelskmenn var norske Det Betales. Bandet har også gjort mer enn 50 konserter på legendariske Cavern Club i Liverpool.

Sitat hentet fra Det Betales-bloggen: «Hva skal man si :) Etter 42 år med tribute til The Beatles opplever vi for første gang terningkast 6. Det skjer i et fullsatt Narvik Kulturhus på selveste Vinterfestuka 2018. Jeg er så utrolig stolt og glad i dag! Det har vært en "Long and winding road" for oss i Det Betales å nå dette målet.»

Sjekk ut Det Betales!

  • Last Updated: 05.04.2018
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

ons 11. juli 2018 18:00 23:59

See All
Kaperonsdag med Oakland og Det Betales
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad