Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Kapittel 2019: Kroppens slagmark - om menn og vold

Overview

Vi har invitert et sterkt panel for å diskutere hva som egentlig er greia med menn og vold. Det vil blant annet handle om voldens språk, voldens nødvendighet og drivkraft, partnervold, unge menn i opprør, materiell vold i litteraturen og i livet.

I litteraturen og i populærkulturen møter vi sterke mannlige helter som gjennomgår blodige transformasjoner fra svekling til formfullendt kriger. I verdenspolitikken sitter det til enhver tid en mann og klør i avtrekkeren under påskudd av å være sterk og handlekraftig, samtidig som survival of the fittest-begrepet blir brukt av unge gutter for å skille klinten fra hveten en sein natt på torget i en gjennomsnittlig norsk by.
Vi har invitert et sterkt panel for å diskutere hva som egentlig er greia med menn og vold. Det vil blant annet handle om voldens språk, voldens nødvendighet og drivkraft, partnervold, unge menn i opprør, materiell vold i litteraturen og i livet. Finnes det noe slikt som konstruktiv og løsningsorientert vold i vår tid?
Med forfatterne Bård Torgersen og Arne Svingen som begge skriver om menn og vold i sine nye romaner Lengter knuser slår og Alt jeg skylder deg er juling, og psykologispesialist Per Isdal fra Stiftelsen Alternativ til Vold. Programleder er Liv Gulbrandsen. 
Arrangeres i samarbeid med KÅKÅ Kverulantkatedralen.

  • Last Updated: 31.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 19. september 2019 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kapittel 2019: Kroppens slagmark - om menn og vold
Your Recently Viewed Pages