VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kapittel

Overview

Tema for Kapittel 20 er Avtrykk. Kapittel er Stavanger Internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet. Festivalen har utviklet seg til å bli en viktig litterær arena både nasjonalt og internasjonalt og festivalen varer i fem dager.

Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet, arrangeres årlig i september av Sølvberget. Kapittel er blant Norges største litteraturfestivaler, og tiltrekker seg store navn fra inn- og utland. Agnes Ravatn, Jo Nesbø, Maja Lunde, Linn Skåber, Tønes, Nina Lykke, Trude Marstein, Kjartan Fløgstad, Geoff Dyer, Helene Uri, Marlene van Niekerk, Mimir Kristjansson og Skambankt var blant gjestene i 2019.

Kapittel er en samfunnsengasjert festival, og ytringsfrihetsbegrepet gjennomsyrer programmet. Det internasjonale fribynettverket ICORN og det nye Kiellandsenteret holder begge hus på Sølvberget, og er blant festivalens viktigste samarbeidspartnere sammen med en rekke andre kulturaktører i regionen.

Samtidig er festivalen en av Norges viktigste arenaer for norsk og internasjonal skjønnlitteratur. Festivalen har også tradisjon for å vie poesien og den illustrerte litteraturen god plass i programmet, sammen med øvrige kunstuttrykk som teater, dans, kunst og musikk. Kapittel kjennetegnes av et bredt litteratursyn, og formidler kunnskap og litteraturopplevelser til barn, unge og voksne.

Fasiliteter:

Tilrettelagt for rullestolbrukere

  • Last Updated: 31.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 16. september 2020

to. 17. september 2020

fr. 18. september 2020

lø. 19. september 2020

sø. 20. september 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kapittel
Your Recently Viewed Pages