Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Follo Oppegård

Kari Bremnes - Det vi har

Overview

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere, og en formidabel liveartist. Hennes evne til å nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum. I september 2017 kom hennes nyeste plate, som har blitt svært godt mottatt. Singelen ”Det e min sønn” har lenge vært A-listet på NRK P1.

«Det er befriende at man i en alder av 60, på album nummer 17 (!), også våger å kjøre ei linje fullt ut. Det kan en artist som har en så sterk signatur gjøre,» skrev Dagbladet om «Det vi har». Dagsavisen fulgte opp med «Kari Bremnes våger seg ut i mørket, og viser sin storhet som både låtskriver og sanger.” Aftenposten oppsummerte med ”Sterkt, vakkert og mørkt”.

Konsertene er det mest intense jeg gjør. Det er der vi møtes direkte, sal og scene, med det vi har. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etter hvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Kari har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom årene har hun utviklet nærmest sin egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever, med storhet og trivialiteter.

For tiden er Kari og bandet hennes ute på sin mest omfattende turné noensinne. Den har resultert i utsolgte hus over hele landet og konsertanmeldelsene har vært særdeles rause på gode ord. I januar og februar gjør en hun en utvalgt liten runde, med hovedvekt på Østlandsområdet, og deriblant innom oss på Kolben kulturhus.

  • Last Updated: 07.12.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

man 12. februar 2018 19:00

See All
Kari Bremnes - Det vi har
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad