Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet HAUGESUND

Karin Park & Årabrot - Church of Imagination Tour

  • Flytten , Smedasundet 87, Haugesund
  • +47 52721820
  • 28. mars 2020
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Den nye Scandi-gothens Lou Reed & Nico kommer til Flytten på sin Church of Imagination Tour lørdag 28. mars.

Når de møttes var Karin modell for Swarovski og DJ for Donna Karen - når hun ikke skrev pophits eller gikk på catwalken i London. Kjetil hadde på sin kant i en årrekke skreket seg gjennom Europas post-punk-undergrund; faktisk hadde han skreket så hardt at han til slutt punkterte en lunge kun ved hjelp av egen stemmekraft. Når de så møttes en kveld i Bergen, sørget de for å skåle i en tilstrekkelig mengde Jägermeister-shots. Nok shots til at det videre hendelsesforløpet er tapt for ettertiden – og en uventet kjærlighetshistorie fikk sin begynnelse.

Skepsisen var stor: Karin Park, fra en kristen familie med Carola og Whitney Houston som barndommens idealer. Kjetil Nernes, Kurt Cobain-disippel som startet sin gitarkarriere etter å ha blitt kjørt hjem per trillebår i knallfylla med påfølgende halvårs husarrest. Hvordan få disse to universene til å harmonere?

- Det viste seg at de hadde mer til felles enn de selv var klar over, og det oppsto magi når de begynte å lage musikk sammen.

Karin har nå vært medlem av Årabrot gjennom flere album, og de har turnert verden rundt sammen. Dette er likevel første gang de gjør en split-turné, med begges band side om side – og selv om Kjetil fortsatt er mer inspirert av folk som brenner kirker enn folk som etablerer dem, presenterer de nå sammen: CHURCH OF IMAGINATION Tour.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 28. mars 2020 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Karin Park & Årabrot - Church of Imagination Tour
Your Recently Viewed Pages