Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Karina Hollekim - Livet i fritt fall

  • Olav Tryggvasons gate 5, Trondheim
  • +47 73808800
  • 7. oktober 2019
  •  /  18:00
  •  /  Price null
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Karina Hollekim var en av verdens beste ekstremsportutøvere. I 2006 seiret hun mirakuløst over døden, over spådommen om et liv i rullestol - og kom tilbake som en vinner.

Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?

Karina deler sin historie om de øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid, om rå viljestyrke og lidenskap.

I dette foredraget setter hun fokus på å inspirere oss til å bli mer målrettede. Karina er beviset på betydningen av små endringer og hvordan de kan utgjøre en forskjell over tid. Ved å bevisstgjøre våre valg utfordrer hun vår endringsvilje og forteller om hvordan vi må tøye strikken til vår egen komfortsone hvis vi skal nå målene våre.

Hennes utrolige eventyr, hennes historie om smerte og tilbakekomst, samt hennes viljesterke ånd skaper en fantastisk inspirerende fortelling.

----

Karina Hollekim er en internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski da livet ble snudd på hodet. Hun er den første kvinnelige utøveren som har gjennomført basehopp på ski og den andre kvinnen innen basehopp med wingsuit.

I august 2006 ble Hollekim hardt skadet i en fallskjermulykke. Hun traff bakken i over 100 km/t, og begge bena ble knust. Legen mente hun aldri ville kunne gå igjen, men etter 20 operasjoner og utallige timer med trening kunne hun gå - og ikke minst, stå på ski igjen.

I 2007 kom den biografiske dokumentarfilmen 20 Seconds of Joy som har fått flere internasjonale priser.

I november 2011 gav Karina Hollekim ut selvbiografien “Den vidunderlige følelsen av frykt”.

I 2012 ble Hollekims karriere og den krevende skituren på 180 km og 10.00 høydemeter Haute Route i Chamonix tema i den prisbelønte dokumentaren “Vilje av stål“ på TV2.

I høst kunne vi også se Karina imponere sterkt i sin deltagelse i Mesternes mester på NRK.

I dag reiser Karina verden rundt og forteller om sin historie og sin egen kamp for å komme tilbake til livet etter ulykken.

  • Last Updated: 08.04.2019
  • Source: Trondheim Events
Dates

ma. 7. oktober 2019 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Karina Hollekim - Livet i fritt fall
Your Recently Viewed Pages