Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Karoline Krüger & Sigvart Dagsland

Overview

Etter suksessen med sitt julealbum og turneer i 2013 og 2015, er nå Karoline Krüger & Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert sammen med seks av landets fremste musikere. Dette blir en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

Karoline & Sigvart
Karoline Krüger og Sigvart Dagsland deler det meste med hverandre. Ikke bare er de kone og mann, de deler også stadig scenen med hverandre. I kveld deler de sin gode julestemning med publikum.

Karoline Krüger
Karoline Krüger besitter den sjeldne kombinasjon av å være en av Norges store sangartister, prisbelønt komponist og fullbåren musikalsk teaterartist. Hun har gjennom et par solide tiår i den norske artistfloraen etablert seg som en særegen og begavet sanger og låtskriver. Og samtidig har hun hele tiden også søkt mot andre uttrykksformer – blant annet teateret.

Sigvart Dagsland
At Sigvart Dagsland er en populær sanger og låtskriver er det ingen tvil om. Han holder rundt 40 konserter årlig, han har solgt over en halv million plater og har hele 20 soloalbum på merittlisten. I 2009 fikk han Prøysenprisen og han har vært nominert til Spellemannsprisen tre ganger hvor den ene gangen førte til statuett.

Konserten varer 90 minutter

Sted: Dovregubbens hall

  • Last Updated: 20.10.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 20. desember 2017 19:00

See All
Karoline Krüger & Sigvart Dagsland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad