VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

KEiiNO Familiekonsert

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 16. juni 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

KEIiNO på Vårturnè - Joikpop til glede for hele familien! KEiiNO har siden comebacket i årets Melodi Grand Prix vært et av Norges mest omtalte band, og er høyt oppe på radiolister og topplister på Spotify. Få artister samler et like mangfoldig publikum som KEiiNO, og selv om barn og unge er i sentrum på vårturneen, er det engasjerende liveshowet egnet for alle aldersgrupper.

KEIiNO på Vårturnè - Joikpop til glede for hele familien! 

KEiiNO har siden comebacket i årets Melodi Grand Prix vært et av Norges mest omtalte band, og er høyt oppe på radiolister og topplister på Spotify. Få artister samler et like mangfoldig publikum som KEiiNO, og selv om barn og unge er i sentrum på vårturneen, er det engasjerende liveshowet egnet for alle aldersgrupper. Trioen tar med seg et band av toppmusikere, sine oppløftende poplåter og et knippe store verdenshits som de "KEiiNOfiserer". Alljoik- og allsang-garanti! 

KEIiNO debuterte i MGP 2019, og kombinasjonen av dansbar elektropop og samisk joik trollbandt Europa under Eurovision. «Spirit in the Sky» fikk flest publikumstemmer av alle, toppet VG-lista, ble nominert til Spellemannsprisen, var på hitlistene i flere Europeiske land, vant fire Scandipop-awards og to Sami Music Awards. Men Spirit in the Sky var bare starten på KEiiNO-eventyret, og på to år har KEiiNO gitt ut 19 låter som til nå er strømmet over 65 millioner ganger på Spotify. De har også turnert over hele Norge, spilt for fulle hus i Europa og Australia og spilt inn fem musikkvideoer.  

KEiiNOs debutalbum "OKTA" ble utgitt i mai 2020 til svært gode kritikker i inn- og utland. Scandipop skriver: «If a better pop album is released in 2020, we'll be shocked» og Espen Borge i NRK beskriver musikken som fjellstøtt og fengende, og skriver "når man i tillegg har krydret plata med haka, strupesang og urspråk-rap, er resultatet en spennende tilnærming til en sjanger som lider under vekten av sin egen forutsigbarhet» 

Før KEiiNO var Alexandra Rotan fra Eidsvoll live-vokalist for DJ-stjernen Alan Walker. Fred Buljo fra Kautokeino turnerte med sin rap-duo Duolva Douttar, og Tom Hugo var soloartisten som underholdt folkemengder på Sørlandet. Det er med andre ord musikere med stor sceneerfaring på tross av at de kun har vært et band i to år. 

En av KEiiNOs grunnverdier er aksept for å være annerledes, og har siden første stund tatt opp temaet i sine tekster. De jobber for at alle i verden kan føle seg like fri som nordlyset som danser over himmelen, og at alle skal kunne føle gleden av å joike.

  • Last Updated: 23.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 16. juni 2021 19:00 20:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KEiiNO Familiekonsert
Your Recently Viewed Pages