Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Keramikkutstilling og orientalsk julemarked

KERAMIKKUTSTILLING

Amfora design - Marianne Fjærvik

og ORIENTALSK JULEMARKED

Lørdag 18. nov kl. 13-17 - lørdag 23. des.

Marianne Fjærvik har gledet mange rundt om i landet med sin keramikk. Kanskje har du sett hennes kopper og vaser, lysbåter, skulpturer og lysdamer under Olavsfestdager eller på andre markeder.

Allerede som 14-åring laget hun en tegning av sin fremtid som keramiker - en stor varebil med et skilt på taket der det sto: Mariannes keramikk. Etter 20 år som utbrent førskolelærer grep hun endelig fatt i keramikk-drømmen og har siden reist land og strand rundt med sine keramiske skatter.

Leira er medisin mot tankespinn og uro, sier Marianne. Gjennom den finner hun en meditativ ro, sentrering og glede som smitter gjennom hennes fargeglade kreasjoner.

Salgsutstillingen er åpen HVER LØRDAG og SØNDAG kl. 13-17 til og med lørdag 23. desember - samt vanlig ONSDAGSÅPENT kl. 18-21 - også med et SKATTEKAMMER av et orientalsk julemarked:

Julegaver i alle prisklasser -

Håndmalte julekuler i gammel persisk stil. Nydelige sølvsmykker med og uten steiner. Håndmalte indiske kopper. Varme og dekorative pledd, sjal og skjerf i kashmirull. Pynte-putetrekk, løpere med broderier og glassperler. Håndbroderte sjal i silkemyk pashmina - også enkle ensfargede pashmina-skjerf. Hårpynt, lysestaker og dekorative notatbøker i kamel-skinn med håndlaget papir.

Ullsokker, tøfler, vanter og luer strikket i Nepal. Vintage sengetepper, putetrekk, vesker og løpere. Indiske bakekjevler og økologisk krydder, kaffe og kakao. Original miniatyrkunst og krittkunst fra India. Thangkaer malt med ekte mineralfarger fra Tibet. Håndlaget - bare originaler!

Orakelkort og blå lotusolje, røkelse og safran. Krystaller og steiner - også i hellige geometriske former. Håndbankede klangboller i sju metaller. Alt er ekte, originalt, unikt, håndlaget og håndplukket.

Ekstra snille priser da det blir det siste julemarkedet i Kunstens Hus siden bygget skal rives til sommeren.

Hjertelig velkommen❣️

Kaffe og kaker i donasjonskaféen.

Kunstens Hus, Nardoveien 2, Trondheim

Sist oppdatert: 11/20/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt