Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre ÅLESUND

Ketil Strand, releasekonsert

Overview

I tillegg til å ha vært gitarlærer ved Ålesund Kulturskole og musikklinja på Fagerlia i snart 30 år, har Ketil Strand vært en flittig brukt gitarist i en rekke ulike sammenhenger her i distriktet. Det være seg som medlem i en rekke band (f.eks. Brothers In Arms - A Tribute to Dire Straits), eller som innleid gitarist for nesten utallige lokale solister, kor og korps. Han har sogar også spilt med nasjonale og internasjonale navn som Hanne Boel, Jørn Hoel, A1, Christian og Stein Ingebrigtsen, Torstein Sødal, Tricia Bouttè, Elisabeth Andreasson, Ola Bremnes og Jessy Dixon, for å nevne noen.

Parallelt med dette har han også hele tiden jobbet med sin egen musikk, både med og uten band, og har tidligere gitt ut to soloalbum. Debutalbumet «Axe-Files» kom i 2011, oppfølgeren «II» i 2013, og etter en altfor lang pause er det nå endelig duket for album nummer tre, som inneholder en variert samling av egenkomponerte instrumentallåter, spilt på mange ulike gitarer.

På de to foregående albumene benyttet Strand seg flittig av flersporsteknikk, og skapte et band-uttrykk ved å legge på både bass og trommeprogrammering på flere av låtene. Derfor har også mange av disse vært vanskelige, for ikke å si umulige, å gjenskape live. 

På det nye albumet legger Strand derimot opp til et mer akustisk, nakent og ærlig uttrykk, mest mulig likt det man får oppleve på hans solokonserter, og de fleste låtene er spilt inn med èn gitar på ett spor.

6.mars blir det altså «release-konsert»/"slippekonsert" (alt etter valg av målføre) i foajeen på Parken Kulturhus, der planen er å fremføre hele det nye albumet live, samt snakke litt om de forskjellige låtene - og gitarene..

  • Last Updated: 11.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 6. mars 2020 18:30 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ketil Strand, releasekonsert
Your Recently Viewed Pages