Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken NORDRE FOLLO

Kevin Vågenes - Singel i parterapi

Overview

 I "Singel i Parterapi" står Kevin Vågenes for aller første gang alene på humorscenen med et morsomt, musikalsk og personlig show. I tillegg til å bli bedre kjent med Kevin bak masken, får vi møte både Kjell-Simen, Kenneth, Sara-Eline og flere av de høyt elskede karakterene fra Parterapi-sofaen.
 Kevin Vågenes er Norges mest populære komiker for øyeblikket. Han har et helt unikt talent som karakterkomiker og lager typer vi alle kjenner oss igjen i og kan le rått av. Kevin har blitt genierklært for humorserien Parterapi og serien har blitt sett av over 1,3 millioner seere.
 Kevin har vunnet to Humorpriser, en Komipris og Gullruten for Beste Humorprogram. Han ble i 2019 tildelt Leif Justers Ærespris og Parterapi ble også nominert til den internasjonale TV-prisen Gullrosen i 2019.
Han er også kjent fra humorserier som i Jul i Blodfjell, Nissene over skog og hei, Kollektivet og Mellom Bakkar og Berg.
 Men det er altså på scenen han skinner som aller best – velkommen til Kevin Vågenes!

  • Last Updated: 25.05.2022
Dates

fr. 18. november 2022 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kevin Vågenes - Singel i parterapi
Your Recently Viewed Pages