Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kick-Off for årets RIFF24-festival

Mer info

Kick-Off for vår kommende RIFF24-festival
En time med film, kunst og engasjement!

Vi åpner Kick-Off med visning av dokumentarfilmen U.R.E.D.D. av Ella Fiskum og Caroline Kløvrud. Filmen forteller historien om oppstarten av R.E.D., låven på Eina, og ikke minst EINAWOOD. Et must for filmelskere og de som ønsker en dypere forståelse av kunstlåven på R.E.D., som i dag er et regionalt kompetansesenter for dans.

Etter filmen vil vi ha en åpen diskusjon hvor vi deler tanker og refleksjoner om innholdet i U.R.E.D.D. I panelet sitter Ella Fiskum og Caroline Kløvrud, og det hele blir ledet av Gjøvik Kino & Scene.

Vi er veldig glade for å ha koreograf Sølvi Edvardsen med oss, som vil gi oss et innblikk i den dyptpløyende soloforestillingen UNDER, med en av Norges beste samtidsdansere gjennom tidene: Cecilie Lindeman Steen. Dette blir en sjelden sjanse til å høre fra en ekte kunstner om skapelsesprosessen bak en unik forestilling.

Vi gleder oss til å samle filmelskere, kunst- og danseinteresserte og alle som er nysgjerrige på en kveld fylt med inspirasjon og kreativitet. Merk datoen i kalenderen, og bli med på å kickstarte festivalen vår!

Sist oppdatert: 03/25/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt