Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Kid Engen Bluesband

Overview

Kid Engen bluesband oppstod i desember 2013.
Etter nærmere fem år som frontfigur og musiker i bandet "Texas Tango" fant Kid Engen ut at han ville etablere et nytt band med fokus på egen sound og egne tolkninger med utgangspunkt i den tradisjonelle bluesen, men med et noe mer rocka helhetsuttrykk.

Kid Engen Bluesband består av fire personligheter som på hver sin måte setter preg på låtmaterialet som består av både egne låter og tolkninger av kjente og ukjente bluesperle - en slags oppløst bluesmusikk. Hoved inspirasjonskilden er 50- og 60-talls blues «the Golden» æra, men bandet leverer en sound, groove og nerve som også er betydelig preget av tidsånden. Groove og musikalsk humor står også sentralt. Bandet er kjent for å skape dynamikk og det blir fort mye "musikk" når Kid Engen bluesband entrer scenen. Hver konsert er unik og sjelden har vi hørt folk bli skuffet over å ha tatt turen til en Kid Engen Bluesband arrangement!

Besetning:
• Kjell Erik "Kid" Engen: munnspill/vokal
• Halvor Torsvik: gitar
• Are Stenfeldt Nielsen: bass
• Per Henning Arnesen: trommer

  • Last Updated: 15.01.2022
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lø. 5. februar 2022 15:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kid Engen Bluesband
Your Recently Viewed Pages