VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kiellandsalong: Å skrive et liv

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 29. oktober 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hvordan går man fram for å skrive et liv? Torgrim Eggen mottok Brageprisen for biografien Axel. Fra smokken til Ovnen - storyen om Axel Jensen. Jensen er mest kjent for romanene Line (1959) og Epp (1965). Han levde et annerledes, myteomspunnet og brutalt liv, og i biografien presenteres nye kilder i et forsøk på å skape en sammenheng i livet og diktningen hans. Møt Torgrim Eggen i samtale med litteraturprofessor Janne Stigen Drangsholt om Axel Jensens liv og forfatterskap, og om biografien som sjanger.

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 
Alle våre ansatte er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer vårt publikum til å gjøre det samme.  
 

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 29. oktober 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kiellandsalong: Å skrive et liv
Your Recently Viewed Pages