VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kiellandsalong: Oda Malmin og Bjarte Breiteig

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 21. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Oda Malmin og Bjarte Breiteig er begge aktuelle med bøker om naboskap og byliv, og om nærheten som oppstår når man lever tett på andre mennesker.

Oda Malmin og Bjarte Breiteig er begge aktuelle med bøker om naboskap og byliv, og om nærheten som oppstår når man lever tett på andre mennesker. De er begge innflyttere som har gjort byen til sin egen, og som bruker Oslo som utgangspunkt for skrivingen sin. I Malmins «Skinliv» møter vi beboerne i en bygård som lever parallelle liv som gradvis vikles inn i hverandre. Breiteig har skrevet «Tøyeneffekten», en kjærlighetserklæring til bydelen med et frynsete rykte, men med en sterk følelse av felleskap og tilhørighet.
Oda Malmin debuterte med romanen «Steinauge» i 2018. Hun ble nominert til Tarjei Vesaas debutantpris og vant Aschehougs debutantpris for boken samme år. I høst er «Steinauge» valgt til årets bok i Hele Rogaland leser-prosjektet, og 30 000 gratiseksemplarer skal distribueres av alle bibliotekene i fylket.
Bjarte Breiteig har tidligere gitt ut tre kritikerroste novellesamlinger, og har vunnet en rekke priser for sitt forfatterskap. Han har blant annet mottatt Ungdommens kritikerpris, og har vært nominert til både Brageprisen og P2-lytternes romanpris.
Møt de to i samtale med Stine Honoré, leder for Kiellandsenteret.
Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. 

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker helse.

  • Last Updated: 07.07.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 21. oktober 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kiellandsalong: Oda Malmin og Bjarte Breiteig
Your Recently Viewed Pages