VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kiellandsalong: Poesi for vår tid

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 18. november 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vi har invitert Ruth Lillegraven og Torild Wardenær til høstens siste Kiellandsalong. Møt to markante lyriske stemmer som gjennom poesien berører noen av de mest sentrale temaene som preger vår tid. Samtalen ledes av Janne Stigen Drangsholt.

Vi har invitert Ruth Lillegraven og Torild Wardenær til høstens siste Kiellandsalong. Møt to markante lyriske stemmer som gjennom poesien berører noen av de mest sentrale temaene som preger vår tid. Samtalen ledes av Janne Stigen Drangsholt.   

Ruth Lillegraven er prisvinnende forfatter og dramatiker, mest kjent for sine fortellende langdikt; «Urd» (Brageprisen 2013), «Manillahallen» (2014) og «Sigd» (Nynorsk Litteraturpris 2016).  Hun har også skrevet romaner for barn og voksne. Hennes siste utgivelse har fått tittelen «Dette er andre dagar». Diktene tar leseren tilbake til våren når samfunnet og verden brått stengte ned, og livene våre fikk en begrenset radius, samtidig som verden utenfor kom ubehagelig tett på.

Torild Wardenær debuterte i 1994, og regnes som en av våre største lyrikere. Hennes mange utgivelser er gjendiktet til flere språk, og hennes litterære produksjon omfatter også dramatikk, essays og skjønnlitteratur for både voksne og barn. Hun er bosatt i Stavanger, og i diktsamlingen «Velde» finner vi spor av det lokale, samtidig som vi blir forflyttet til universets uendelighet, til fortidens spor og til de store fortellingene.

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må alltid forhåndsbestille billetter på sølvberget.no. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. 

  • Last Updated: 07.07.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 18. november 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kiellandsalong: Poesi for vår tid
Your Recently Viewed Pages