Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Bamble

Killer Queen tribute band

Overview

Fredag 2. august gir vi deg en elektrisk kveld med Queen på Wrightegaarden. Da kan du oppleve et av verdens beste tribute-band, Killer Queen, her hos oss i Langesund.

Siden 1993 har bandet reist verden rundt og fremført Queen sine største hits live. Det hele på en måte som Freddie Mercury & Co selv ville vært stolte av. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. De har spilt på samme scener som The Beatles, Springsteen, U2 og selvfølgelig Queen, i sommer kan du høre dem fremføre We Are The Champions, Bohemian Rhapsody og drøssevis av udødelige klassikere på Wrightegaarden. Det går gjetord om et forrykende live-show fra et band som er det nærmeste man kan komme å oppleve det ekte Queen.

”Et fantastisk show. Nakkehårene reiste seg. Salen eksploderte. Dette er en konsert du kommer til å huske lenge” – VLT
”Dette må du ikke gå glipp av” – Brianmay.com
”Alle detaljer er med. Killer Queen er kongene av tribute-band.” – BBC 1
”Som å ha gjenopplivet Freddie Mercury. Et lite øyeblikk trodde folk at de var på Wembley Stadion i 1986.” – Voix Du Nord

Du kan tro at vi gleder oss til denne konserten, det burde du også gjøre. Billettene er i salg, sommeren er på vei – vi gleder oss til å se deg og gi deg lyden av sommer.

Wrightegaarden ligger idyllisk plassert midt i sentrum av sommerbyen Langesund. Siden slutten av 80-tallet har Wrightegaarden vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og bortimot alt som kan krype og spille av store og små nordiske artister har gjestet den vakre hagen.

18 års aldersgrense.
Portene åpner kl. 19:00
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.

For mer informasjon se www.wrightegaarden.no og Facebook

  • Last Updated: 15.05.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 2. august 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Killer Queen tribute band
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad