Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Kim Eikenes & Jellygo Valley på Rockers

Overview

Jellygo Valley med Kim Eikenes er et godt etablert band fra Kragerø, som spiller selvkomponert musikk. Bandet fikk sin spede start i mars -16, etter en lang og intens jakt på medlemmer. Bandets vokalist og låtskriver Eikenes fikk samlet opprinnelig fem musikere, men etter et par utskiftninger i starten, har bandet i dag fem dyktige musikere med årelange erfaringer på hver sin kant.


Med noe av det beste Kragerø kan by på av musikere, utgjør gjengen et band som på hver eneste konsert vil gi publikum en trivelig, minneverdig, og musikalsk opplevelse. Noen vil nok si at musikken er ganske så variert, men generelt sett må det nok kalles folk-rock.


Eikenes er inspirert av mange artisters arbeid, som for eksempel Bob Dylan, Kris Kristofferson, Tom Petty, Neil Young, Johnny Cash, Kevin Costner osv.. -Og det bidrar i varierende grad til låtenes natur og sjanger.


Jellygo Valley gjorde en knallkonsert på Rockers sommeren 2021 og vi er derfor superhappy for å kunne byde dem velkommen tilbake.

Jellygo Vally består av:
Jørn H Isaksen - gitar
Frank Andersen - keyboard/piano
Gjøran Fossen - gitar/mandolin
Michael Jensen - bass
Jan Isaksen - trommer
Kim Eikenes - vokal/gitar/munnspill

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 27. august 2022 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kim Eikenes & Jellygo Valley på Rockers
Your Recently Viewed Pages