VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Kim Rysstad, Tord Gustavsen, Arve Henriksen // SILDAJAZZ

  • Vår Frelsers Kirke , Skåregata 155, Haugesund
  • +47 41419089
  • 9. august 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sildajazz byr på en stemningsfull verdenspremiere når den nye trioen Kim Rysstad, Tord Gustavsen og Arve Henriksen avslutter årets festival i Vår Frelsers Kirke. Billettsalget starter 20. mai.

Hver for seg borger de tre for både bunnsolid kvalitet og uvanlig stor publikumsappell. Dette er tre musikere fra øverste hylle, som evner å nå inn til lytterne, og gjør noe med alle oss som har gleden av å få hørt musikken de skaper.

Kim Rysstad er en av landets fremste folkesangere, og ble allemannseie da han i fjor tok en andreplass i Stjernekamp. Han har i senere år også gitt ut flere kritikerroste plater, bl.a. sammen med London Philharmonic Orchestra og turnert flittig.

Initiativet til dette nye prosjektet kommer fra pianist Tord Gustavsen, som er en av våre aller fremste og mest populære jazzmusikere. Han har samarbeidet med en rekke vokalister; fra Solveig Slettahjell og Silje Nergaard til Christel Alsos, men aller mest kjent er han for sine trioplater på det tyske prestisjeselskapet ECM. Da han slapp albumet «The Ground» i 2005 gikk det rett inn som nr 1 på VG-lista, som første instrumentaljazzalbum i historien. Siden har han turnert jorden rundt med sin lavmælte og stemningsmettede musikk, og funnet frem til et stadig større og mer trofast publikum.

Arve Henriksen er trompetisten med den unike tonen og en enorm tilstedeværelse i alt han foretar seg; enten det er i improvisasjonsbandet Supersilent, i samarbeid med David Sylvian, John Paul Jones fra Led Zeppelin, eller på sine egne kritikerroste soloplater. Vi ser frem til en ettertenksom musikalsk avslutning av årets festival i bybildets midtpunkt: Vår Frelsers Kirke.

Kun 200 billetter legges ut for salg.

  • Last Updated: 02.06.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

sø. 9. august 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kim Rysstad, Tord Gustavsen, Arve Henriksen // SILDAJAZZ
Your Recently Viewed Pages