Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Åseral

Kira J Band - Eikerapen Roots Festival

Overview

Kira J er en energisk rocka artist fra Kristiansand som leverer kvalitetsmusikk til et svett publikum. Nå er det bare flad pedal, sier hun. 

Kira J´s singel «Sleepless» ble sluppet april 2017 sammen med singelen «Heal a broken heart». Begge låtene er selvskrevne og gitt ut på Kira J´s eget label Kira Records. Hennes store og rå stemme og hennes sterke scenepersonlighet har gitt bandet store oppdrag på store scener. Musikken er sterkt influert av 80- talls Rock, men med et moderne preg i låtene. «Sleepless» ble spilt inn i DuB studio med legenden Endre kirkesola. Sammen med med-låtskriver Tom Anders Klungland jobbes det nå med en full plate som man ser for seg blir sluppet i vårhalvåret 2018. Singlene er allerede spilt både på engelsk og amerikansk radio med gode lyttertall.

Hun har allerede rukket å jobbe med Åge Steen Nilsen, spilt på den internasjonale kulturfestivalen og gjort flere konserter på Rockestedet Onkel Aksel og har vært gjest på Sommer på Torvet i Kristiansand. 
Bandet var også headlinere på fiskebrygga i Kristiansand sommeren 2017. Arrangementet samler tusenvis av mennesker hver gang.
Kira J starter 2018 med konsert på Kick Scene 7. februar i forbindelse med at Protestfestivalen ønsker å hylle artistene som forlot oss i 2017. 

Bandet består foruten Kira, av: Tom Anders Klungland, gitar – Kim Andre Tønnesen, bass – Øyvind Angelsen, tangenter – Kjetil Lynnæss, trommer
«Sterk stemme – Fengende singel» - Terje Kollevik - Blackmoon magazine 

Musikkvideo: https://youtu.be/1gUAwb__EYE (Live fra fiskebrygga) 
Musikkvideo 2: https://youtu.be/OELZI3c_1f8 (Sleepless) 
Facebook: https://www.facebook.com/kirajaasund/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3nVdHTXUvBnCoaEg53B0wg?si=_ghQ5bsdT8CmMme62pAT5Q

  • Last Updated: 06.04.2018
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates

lør 4. august 2018 18:00

See All
Kira J Band - Eikerapen Roots Festival
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad