VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Kirkens Bymisjons julekonsert

  • Kongens gate 5 Sør-Trøndelag Trondheim 7011
  • 2. desember 2020
  •  /  18:00
  •  /  Price 325,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kirkens Bymisjons julekonsert i Vår Frue kirke er litt annerledes enn mange andre julekonserter. Konserten er en del av kampanjen "Gled en som gruer seg til jul", og inntektene går til arbeidet i Vår frue – åpen kirke.

I år er antall tilhørere inne i kirken begrenset til 50 personer. Det er derfor lagt ut 50 ordinære billetter til selve konserten, pluss et ubegrenset antall streamingbilletter.

Som tidligere år, er vi så heldige å ha med oss en gruppe strykere fra Trondheim Symfoniorkester og Opera på laget. Artister på årets julekonsert er Marthe Valle og Andreas Elvenes.

Harstadværingen Marthe Valle er bosatt i Bergen. Hun har gitt ut 7 plater, vunnet Spellemannpris og turnert i Norge siden 2004. Marthe er kjent for sitt varme og nære uttrykk. I tillegg til karrieren som musiker, er hun også utdannet sykepleier og har et sterkt sosialt engasjement. Hun har markert seg som støttespiller for Kirkens Bymisjon i Trondheim, bl.a. på platen «Midt i livet» fra 2015.

Andreas Elvenes kommer fra Snåsa og har sangutdannelse fra Institutt for musikk ved NTNU. I de senere årene har han vært særlig aktiv på pop-, rock og jazzscenen, både i Trondheim og andre steder i Norge, som vokalist i flere band.

Programmet på konserten vil være preget av både tøff virkelighet og framtidshåp. Bl.a. vil du kunne få høre The Pogues’ klassiker «Fairytale of New York».

Velkommen til en varm og annerledes julekonsert!

  • Last Updated: 17.11.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

on. 2. desember 2020 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kirkens Bymisjons julekonsert
Your Recently Viewed Pages