Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Kitchen Orchestra

Overview

Tradisjonen tro inviterer Kitchen Orchestra til juletrefest og baluba sammen med en rekke gjesteartister. Etter fjorårets suksesskonsert som resulterte i terningkast 6 fra en vanligvis skeptisk anmelder i Stavanger Aftenblad, hadde de egentlig tenkt å ta seg en velfortjent pause fra glitter og julemas.

Tradisjonen tro inviterer Kitchen Orchestra til juletrefest og baluba sammen med en rekke gjesteartister. Etter fjorårets suksesskonsert som resulterte i terningkast 6 fra en vanligvis skeptisk anmelder i Stavanger Aftenblad, hadde de egentlig tenkt å ta seg en velfortjent pause fra glitter og julemas. Men så ble et av bandets medlemmer naturligvis slått til ridder av selveste Hans Majestet Kong Harald V, og julelyset ble nok en gang tent på kjøkkenet i Stavanger Øst.

Det finnes ingen regler på denne konserten. Publikum kan forberede seg på både reinspikka popmusikk med innslag av friimprovisasjon, frittflytende samtidsmusikk, noe vilt og noe høytidelig, inderlige rockeballader og jul på Jæren. Eller som Leif Tore Lindø sa det i fjor: 
«La pling-plongen, improen og de frie ideene møte den beine julen, den streite popmusikken, humoren og den lause snippen. Bland sammen snørr og bart og høyt og lavt og beint og skjeivt og la det stå til. Lag et svært «oss» av det. Hvilken enestående festlig julekveld det blir av slikt.»

Tidligere gjesteartister har blant annet vært Janove Ottesen, Izabell, Morten Abel, Jørgen Tjemsland, Eva Bjerga Haugen og Dag Sindre Vagle. Årets artister annonseres litt etter hvert. Følg med, som hun sa!

  • Last Updated: 22.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 15. desember 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kitchen Orchestra
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad