Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kjartan Lauritzen

Overview

Helt uten noe majorlabel i ryggen har Kjartan Lauritzen gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand til å bli Norges nye rap-superhelt. Med sitt brede sognemål har han tatt Norge med storm og headliner nå noen av landets største festivaler.

Helt uten noe majorlabel i ryggen har Kjartan Lauritzen gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand til å bli Norges nye rap-superhelt. Med sitt brede sognemål har han tatt Norge med storm og headliner nå noen av landets største festivaler.
Fredag 24. september er Kjartan Lauritzen ute med sitt debutalbum, «Kjartanisme». Albumet, som han har jobbet med i over to år, handler i stor grad om hvordan det har påvirket Per å være karakteren Kjartan Lauritzen, på godt og vondt. De tretten låtene på albumet handler om kjærlighet, glede og det å ha troen på seg selv – samtidig som han uttrykker vanskelige tanker rundt ensomhet, sorg, sinne og det å miste troen på seg selv. Denne gangen balanserer han det ekstremt positive Kjartan Lauritzen har symbolisert, men med et mer personlig uttrykk av seg selv.
Debutalbumet byr på både det kjente og kjære som Kjartan-fansen kjenner fra før, samtidig som det bærer preg av en god del eksperimentering når han tar oss med til et mer personlig sted på disse nye låtene.
«Eg håper folk som høyrer albumet kjenner på ulike følelser, men at dei sitter igjen med eit smil om munnen og tenker over at alt i alt så er livet ein ganske kul og fin ting.»
Fredag 12. november kommer gutten fra Balestrand til Stavanger konserthus. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv og skaper en unik kontakt med publikum, og for dette har P3 Gull nominert han to ganger til «årets live artist». Kom på konsert, og du vil føle en varm følelse i sjelen, og en stemme vil hviske deg ømt i øret; «dette var ikke et dumt valg, min gode venn».
Denne konserten spilles for stående publikum i Zetlitz.
18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.
For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.
VARIGHET
Ca. 1 time, uten pause.
ARRANGØR
Stavanger konserthus

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 12. november 2021 21:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kjartan Lauritzen
Your Recently Viewed Pages