VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Kjell Elvis

Overview

Kjell Elvis er en entertainer i særklasse! Med sin likhet til Kongen, utstråling og karisma har han gjort stor suksess .Har en karriere på over 20 år i underholdningsbransjen. Kjell Elvis startet i militæret i Harstad i 1988. Etter militæret jobben han på en fabrikk i Lyngdal frem til 1994 og tok da steget ut som profesjonell Elvis Imitator på heltid.
Kjell Henning Bjørnstad er sju år når han ser Elvis Presley på TV for første gang. Elvis synger «Love Me Tender» og guttungen tar oppfordringen. Mer en tretti år senere er kjærligheten like sterk, og selv om Kongen er død, sørger Kjell Elvis for å holde liv i magien. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis - og når de åpner øynene, skal de se Elvis.

Som Skandinavias eneste Elvis Tribute Artist tar Kjell Elvis yrket sitt alvorlig. På scenen er han Elvis Presley, men også Kjell Henning. Han er Kjell Elvis - artisten som høres ut som Elvis, ser ut som Elvis, og skaper stemningen Elvis var kjent for.

Kjell Elvis er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har fått sitt navn i Guinness' Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Fascinasjonen for Elvis er ikke en hobby. Det er en livsstil og et levebrød.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Aldersgrense 20 år.
Ingen rabatt for ledsager.

Alle rettigheter
Arrangørens nettside

  • Last Updated: 11.09.2020
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fr. 20. november 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kjell Elvis
Your Recently Viewed Pages