Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

KJEREFOLK

Folkrockgruppen KJEREFOLK er sammensatt av erfarne og kjente musikere fra det bergenske musikkmiljø og består av Kjersti Berge, Lasse Berntzen, Inge Glambek, Rolf Skogstrand og Egil Haugland.

Repertoaret omfatter i stor grad britisk folkemusikk spritet opp av, bl.a. grupper som Steeleye Span og Fairport Convention, samt KJEREFOLKS egne versjoner.

Folkene:
Kjersti Berge, Sang, Torader og Trekkspill
Har siden 2008 jobbet i det multikulturelle sceneforetaket Fargespill. Har deltatt i en rekke musikaler, teaterforestillinger, tv-show og konserter bl.a. med Kvinner på Randen og KJEREFOLK.

Lasse Berntzen, Gitar og Trekkspill
Har bakgrunn fra grupper som bl.a. Hole In The Wall, Nøkken, Thomas Ryers Hevn og Revolver. Nå sørger han for vakre klanger og tøffe riff i KJEREFOLK.

Inge Glambek, Mandolin, Cello og Dobro
Har spilt i grupper som Thyme, Hole in the Wall, Heimalanne og Revolver. Har vært hyppig brukt som studiomusiker for en rekke artister. I KJEREFOLK veksler han mellom fem ulike strengeinstrumenter, med og uten bue.

Rolf Skogstrand, Bass
Har en lang fartstid i det Bergenske musikkmiljø med bl.a. grupper som legendariske Saft, Hoolegans, Human Beings, Helge Nilsens Orkester og Revolver. Nå mest aktiv som stødig bassist i De Musikalske Dvergene og KJEREFOLK.

Egil Haugland, Gitar og Mandolin
Er klassisk gitarist og gitarbygger. Har gitt en rekke konserter i Norge og Europa samt flere albuminnspillinger. Egil underviser også ved Høgskulen på Vestlandet. I KJEREFOLK konverterer han fra klassisk til folkrock.

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt