VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kjetil Bjørnstad / Frode Rønli

  • Stavanger Kuppelhallen, Stavanger Concert Hall, Stavanger, Norway, Stavanger
  • 7. juni 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

30-årskrigen er et dobbeltalbum av Ketil Bjørnstad og Stavangerensemblet som ble utgitt i oktober 1981. Prosjektet var ment å bli en rockeopera. Resultatet ble et legendarisk dobbeltalbum. Rockeoperaen ble det aldri noe av. Men nå har sentrale personer i Stavanger overtalt både Ketil Bjørnstad og Frode Rønli til å – for første gang – lage en konsertversjon av 30-årskrigen. Og premieren blir på Maijazz!

KETIL BJØRNSTAD/FRODE RØNLI «30 ÅRSKRIGEN»

Konsertversjon av det legendariske albumet "30-årskrigen" - premieren på Maijazz!

30-årskrigen er et dobbeltalbum av Ketil Bjørnstad og Stavangerensemblet som ble utgitt i oktober 1981. Prosjektet var ment å bli en rockeopera. Det skulle handle om å bli født på 1950-tallet, vokse opp på 1960-tallet og bli voksen på 1970-tallet. Albumet var et samarbeid mellom Ketil Bjørnstad (tekst og musikk) og Stavangerensemblet med Anders Bru, Frode Rønli, Øystein Eldøy og Knut Køningsberg, den gang Norges heteste band. Frode «Froddien» Rønli var dessuten sterkt medvirkende med ideer til Bjørnstads tekster.

Resultatet ble et legendarisk dobbeltalbum. Rockeoperaen ble det aldri noe av. Men nå har sentrale personer i Stavanger overtalt både Ketil Bjørnstad og Frode Rønli til å – for første gang – lage en konsertversjon av 30-årskrigen. Og premieren blir på Maijazz!

Ketil Bjørnstad – tekst / musikk / tangenter, Frode Rønli – vokal, Alf Terje Hana - gitar, Reidar Larsen - tangenter , Rune Arnesen - trommer , Jørund Bøgeberg - bass og Dominique Brackeva - vokal og blås

Grunnet Covid-19 er det kun forhåndskjøpte billetter som gjelder, ingen salg av billetter i døren. 

  • Last Updated: 19.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 7. juni 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kjetil Bjørnstad / Frode Rønli
Your Recently Viewed Pages