Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Kjetil Mulelid trio // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 10. november 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kjetil Mulelid trio er uten tvil noen av de mest interessante fra Norges jazzmusikere, med spellemansvinner Bjørn Marius Hegge på kontrabass, spellemannsnominerte Andreas Winther på trommer, og pianist Kjetil Mulelid, kjent fra andre prosjekter som Wako og Kjemilie.

Kjetil Mulelid Trio slapp sin debutplate «Not Nearly Enough to Buy a House» sent i 2017 på det prestigetunge norske plateselskapet Rune Grammofon, med sitt rykte for å håndplukke noe av det mest interessante innenfor skandinavisk jazz, eksperimentell- og improvisasjonsmusikk. De har siden deres første slipp markert seg som noen av norges fremste jazzmusikere med en aktiv konsertvirksomhet i større deler av Europa, og med deres høyt lovpriste oppfølger-album "What You Thought Was Home" som ble sluppet 30. august på samme plateselskap. Albumet har gjort seg svært markert på strømmetjenester, og har også blitt hyllet av medier fra hele verden. Trioen har vært svært positivt omtalt i magasiner som «The Wire» og «The New York City Jazz Record», og ble av Jez Nelson omtalt som «Best of the year" i den britiske radioen Jazz FM.

De tre medlemmene er uten tvil noen av de mest interessante fra Norges jazzmusikere, med spellemansvinner Bjørn Marius Hegge på kontrabass, spellemannsnominerte Andreas Winther på trommer, og pianist Kjetil Mulelid, kjent fra andre prosjekter som Wako og Kjemilie. Sammen danner de en klassisk akustisk pianotrio med fokus på Mulelid sine energiske og harmonisk rike komposisjoner med vakre melodier, og komplekse rytmer. Trioen innbefatter følelsen av ro og en utfoldende tekstur og lydverden i deres musikk, men de er hele tiden i et intenst samspill hvor improvisasjon tar musikken videre til et knutepunkt mellom de tre musikernes ulike musikalske erfaringer.
Dørene åpner kl. 19.00 med salg av pizza

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 10. november 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kjetil Mulelid trio // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages