Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre

Kjetil Mulelid trio

Overview

Kjetil Mulelid Trio slapp sin debutplate «Not Nearly Enough to Buy a House» sent i 2017 på det prestigetunge norske plateselskapet Rune Grammofon, med sitt rykte for å håndplukke noe av det mest interessante innenfor skandinavisk jazz, og nå er de aktuelle med deres andre utgivelse som slippes tidlig i høst. Trioen har vært svært positivt omtalt i magasiner som «The Wire» og «The New York City Jazz Record», og ble av Jez Nelson omtalt som «Best of the year" i den britiske radioen Jazz FM.

De tre medlemmene er uten tvil noen av de mest interessante fra Norges jazzmusikere, med fjorårets spellemansvinner Bjørn Marius Hegge på kontrabass, spellemannsnominerte Andreas Winther på trommer, og pianist Kjetil Mulelid, kjent fra andre prosjekter som Wako og Kjemilie. Sammen danner de en klassisk akustisk pianotrio med fokus på Mulelid sine energiske og harmonisk rike komposisjoner med vakre melodier, og komplekse rytmer. Trioen innbefatter følelsen av ro og en utfoldende tekstur og lydverden i deres musikk, men de er hele tiden i et intenst samspill hvor improvisasjon tar musikken videre til et knutepunkt mellom de tre musikernes ulike musikalske erfaringer.

Kjetil A. Mulelid - piano
Bjørn Marius Hegge - kontrabass
Andreas Winther - trommer

Medlemmene er kjent fra band som f.eks. spellemannsvinner Hegge, spellemannsnominerte Trondheim Jazz Orchestra og Megalodon Collective, samt Wako og Kjemilie.
 

  • Last Updated: 30.08.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 9. november 2019 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kjetil Mulelid trio
Your Recently Viewed Pages