Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar HAMAR

Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken - Riksteatret

Overview

Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus. 

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.  
Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. "Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken" er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være! 

  • Last Updated: 03.01.2020
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 26. mars 2020 18:00 18:35

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken - Riksteatret
Your Recently Viewed Pages