Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Klassikerklubb med Mirjam Kristensen | Kristiansand hovedbibliotek

  • Rådhusgt 11 (Nedre torv), Kristiansand S
  • +47 38124910
  • 31. mai 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Klassikerklubb med Mirjam Kristensen på Kristiansand hovedbibliotek.

Har du lyst til å fordype deg i klassikerne i selskap med andre leseglade? Da ønsker vi deg velkommen til vår nye lesesirkel over 4 ganger. Forfatter Mirjam Kristensen har selv et nært forhold til klassikerne – samtidig er det mange titler hun lenge har tenkt hun burde lese. Nå har hun valgt ut 4 klassiske verk spesielt for denne lesesirkelen, og hun gleder seg til å diskutere og analysere disse verkene sammen med deg! Mirjam vil introdusere hvert verk kort, før praten begynner.

31. mai prater vi om boka Flush av Virginia Woolf. Flush er lyrikeren Elizabeth Barrett Brownings hund, og vi følger ham fra han er valp til han dør mett av dage. Samtidig får vi, sett fra Flushs perspektiv, historien om den syke og isolerte Elizabeth, forsørget og bevoktet av en tyrannisk far, til hun møter poeten Robert Browning. De gifter seg og rømmer til Italia, der et nytt og fritt liv begynner også for Flush. (Kilde: Pax.no) Dette er et av Woolfs mindre kjente verk, men på Woolfs tid var den svært populær. Boka er både sjarmerende hundebiografi og samfunnskommentar i ett!

Oppmøte i Kunsthallen, 4. etasje på hovedbiblioteket.

Dette er sesongens siste Klassikerklubb. Velkommen!

Om Mirjam Kristensen:

Mirjam Kristensen (f. 1978) debuterte i 2000 med romanen Dagene er gjennomsiktige, og ble tildelt Tarjei Vesaas debutantpris. For De som er ute i regnværet (2001) mottok hun Sørlandets litteraturpris. Siden kom de kritikerroste romanene En ettermiddag om høsten (2006) og Et rikt liv (2009). For Et rikt liv ble Kristensen nominert til P2-lytternes romanpris og Sørlandets litteraturpris. Kristensen har mottatt Bjørnsonstipendet og Amalie Skram-prisen, og bøkene er oversatt til tysk og fransk. Jeg har ventet på deg er hennes femte roman, for denne ble Kristensen nominert til Sørlandets litteraturpris 2015. (Kilde: Forlaget Oktober)

  • Last Updated: 04.05.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

tors 31. mai 2018 19:00 20:30

See All
Klassikerklubb med Mirjam Kristensen | Kristiansand hovedbibliotek
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad