Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Lyngdal

Klassisk: Agder Camerata

Overview

Kom og hør frilandsmusikere fra Agder på Lyngdal Kulturhus!

Agder Camerata er et ensemble med frilansmusikere fra Agderfylkene. Ensemblet har hver høst en konsertturné der de fremfører musikk av komponister med tilknytning til Agderfylkene. Besetningen varierer noe fra år til år, avhengig av repertoaret som velges.

Årets utgave av ensemblet har en spennende besetning som skaper stor klangrikdom og variasjon. Vakre melodier, spennende klanger, overraskende dissonanser og meditative øyeblikk i skjønn forening med fengende rytmer er noe av det konserten byr på.

Hver komponist skaper sin helt særegne klangverden, og tonespråkene spenner vidt, med inspirasjon både fra folkemusikk fra Agder, Østens tonespråk, jazz og mye mer. Det blir både solistinnslag, duoer og trioer – 8 verk med 8 forskjellige besetninger.

Konserten inngår i en turné med inntil 11 konserter i Agderfylkene og på Østlandet. Pr. i dag er det noe usikkerhet med programmet, men vi forventer oss minst ett nyskrevet verk, samt en transkripsjon av et tidligere verk, der den nye transkripsjonen av verket får sin førstegangsfremførelse på turnéen.

  • Last Updated: 30.04.2018
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

søn 21. oktober 2018 17:00

See All
Klassisk: Agder Camerata
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad