Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Klesbyttefest

Mer info

Velkommen til Bergens største klesbyttearrangement! Denne gangen samler vi i Tekstilindustrimuseet i Salhus. I tillegg til klesbyttet lærer du her om Vestlandets tekstilhistorie, du kan nytte mat i kafeen med fantastisk utsikt OG besøke utstillingen OBRONI WAVU / Fashion Dumpsite. Som i fjord blir dette et arrangement vi kommer til å huske.

Når: 21. april, 12.00-16.00
Hvor: Tekstilindustrimuseet (Salhusvegen 201)
Billetter: Kr 100

Hvordan funker det?
Dykk ned i skapet og samler maks. 7 klesplagg, sko, vesker eller smykker. Ved byttet får du poeng for hver vare, avhengig av type og kvalitet. Ta deg deretter tid til å se gjennom de velfylte stativene våre for å finne noe fint og betal for det med poengene du mottok. Klærne du leverte vil bli gjort tilgjengelig for nyankomne byttere, og du drar hjemme med det nye antrekket ditt! Ettersom vi har eget lager, vil det være klær tilgjengelig helt fra starten. Obs: Du kan bruke poeng du mottok ved tidligere arrangement.

Hvem er vi?
Clothing Swap Bergen er mulig pga et team av frivillige med et hjerte for bærekraftig mote. Følg oss på Instagram: @clothing_swap_bergen og Facebook: fb.me/clothingswapbergen.

Tekstilindustrimuseet er en tidligere strikkefabrikk: Salhus Tricotagefabrik (1859-1989). Her vil du lære hvordan klær ble produsert før i tiden i Salhus.

Sist oppdatert: 03/27/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt