Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Klikk + Texas Impro // Trykkeriet Scene

Dobbel improfest på Trykkeriet Scene, med to forestillinger for prisen av en: Klikk og Texas Impro!


// KLIKK

RABAGAST IMPRO presenterer KLIKK – en interaktiv forestilling hvor DINE bilder vekkes til live på scena. Med utgangspunkt i bilder sendt inn av publikum vil Steffen Fagerbakk, Martine Ildal Utne, og Emil Husby improvisere frem halsbrekkende heist-historier, tårevåte romanser og trollbindende eventyr, UTEN å ha sett bildene på forhånd! Det ryktes at et bilde sier mer enn tusen ord – kom og finn ut om det er sant!

Klikk (originalt “Click”) er utviklet av Tim Orr (San Fransisco) og Inbal Lori (Tel Aviv). Forestillingen spilles med deres tillatelse og velsignelse.

RABAGAST IMPRO består av Martine Ildal Utne, Emil Husby og Steffen Fagerbakk. Gjengen har spilt forestillinger på Antikvariatet, Trykkeriet Scene og Lokal, men har vært opptatt med andre ting siden 2021. Nå er det duket gjenforening og nypremiere 12. Oktober. Kom og se den første Rabagast-forestillingen på to hele år!


// VI VIL HA DINE BILDER

Vi vil gjerne ha DINE bilder til å bruke i forestillingen! Her er noen stikkord om hva vi er ute etter:

- Dine personlige bilder. Det kan være bilder av mennesker, dyr, landskap, interiør, bygninger, eller stor sett alt annet!
- Vi ønsker størst mulig variasjon i bildene, så dersom du ønsker å sende flere bilder setter vi pris på om du sender så ulike bilder som mulig.
- Du kan også hente bilder fra Internett. Igjen, variasjon er et nøkkelord!
- Vennligst unngå ufine eller drøye bilder - bruk sunn fornuft, så blir det bra!

Bilder kan sendes på epost til klikk@trykkerietscene.no. Viktig: Skriv “KLIKK 1. Desember” i emnefeltet slik at vi enkelt kan sortere ut bildene du sender.


// TEXAS IMPRO

“This town ain’t big enough for the both of us”

“If you’re gonna shoot, shoot, don’t talk”

“Yeehaw”

Improvisatørene Lina Furuseth og Emil Husby tar for seg en av de mest tradisjonsrike TV-sjangrene i TEXAS IMPRO - en fullstendig improvisert western-forestilling! Det blir slitne sheriffer, beinharde skurker, møkkete saloon-innehavere og alt annet som hører hjemme i en god western! Kom til Trykkeriet for ei real økt med rootin’ and tootin!


// PRAKTISK INFORMASJON

Dørene åpner: 19:30
Klikk: 20:00
Texas Impro: 21:30
ID: 18
CC: 175/125,- (inkl billettavgift)

Sist oppdatert: 11/16/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt