Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Klima i krise (NO)

Overview

En engasjerende og spennende debatt om utfordringer, trusler og mulige løsninger på den store klimakrisen vi står overfor.

Vi har invitert Morten Strøksnes, Sunniva Rose og Bjørn Vassnes til å diskutere utfordringer, trusler og mulige løsninger på den store klimakrisen vi står overfor. Det blir en engasjerende og spennende debatt om et svært aktuelt tema. Ordstyrer er Erik Tunstad.
Morten Strøksnes. Idéhistoriker, journalist, fotograf og forfatter. Har skrevet en rekke reportasjer, essays, portretter og kritikker for de fleste større norske aviser og tidsskrifter. Siste bokutgivelse var Havboka – eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider, som han mottok Brageprisen for. 
Sunniva Rose. Fysiker og blogger. Hennes forskningsfelt er kjernekraft med spesielt fokus på thorium.
Bjørn Vassnes. Forskningsjournalist, musiker og tekstforfatter. Han har hovedfag i engelsk litteratur fra Universitetet i Tromsø. Vassnes var med på å starte vitenskapsmagasinet Schrödingers katt i NRK. Han er aktuell med boken Frostens rike, en fascinerende vandring i klimaforskning, biologi, kulturhistorie og arkeologi.
Erik Tunstad. Norsk biolog, forskningsjournalist, programleder i radio, høgskolelektor og fagbokforfatter. Han er særlig kjent som formidler av evolusjonsteori og biologi i Norge. Snart aktuell med bok om regnskogen.
Arrangementet har mottatt støtte fra Fritt Ord.

  • Last Updated: 22.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 4. september 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Klima i krise (NO)
Your Recently Viewed Pages