Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Nes

Klimakonsert og foredrag

Overview

Etter tørkesommeren i 2018 har over 14 000 bønder sendt inn søknad om erstatning for tapte avlinger, mot en normal på 700 i året. Hvor mye av tørkesommeren i 2018 var tilfeldig, og hvor mye kan tilskrives menneskeskapte klimaendringer?
Med denne klimakonserten har den landsomfattende Klimafestivalen § 112 endelig funnet veien til Nes. I dette dobbeltarrangementet får du muligheten til å øke dine kunnskaper om vær og klima i foredrag «Det rare været», holt av Marianne Thronstad Lund, etterfulgt av en intimkonsert med Hanne Sørvaag.

Foredrag: Det rare været

Marianne Tronstad Lund vil holde et foredrag om hva som skjer med vær og klima, med utgangspunkt i vær-rekordene i 2018. Marianne Tronstad Lund er seniorforsker ved CICERO Senter for Klimaforskning og har doktorgrad i meteorologi fra Universitetet i Oslo. Hun jobber med å beregne effekten som våre utslipp av gasser og partikler - fra ulike aktiviteter, økonomiske sektorer og land - har på atmosfæren og klima, hvordan klimaet endrer seg og hvilke konsekvenser det får.

Konsert: Hanne Sørvaag

Hanne Sørvaag er vokalist, komponist og tekstforfatter. Hun har utgitt syv soloalbum, hvorav den største kommersielle suksessen er Cover me som var på topp ti på albumlisten i Norge i 2011. Internasjonalt er hun mest kjent som komponist. Hun har skrevet hits som har solgt nær 5 millioner i 70 land. Sangene My Destiny og Say hello to goodbye gikk begge høyt på Billboard-listen i USA, My Destiny gikk helt til 2.-plass. I Norge gikk Maria Arredondo til topps på radio-spillelisten Hit 40 og nådde 4.-plass på VG-lista i 2007 med Sørvaags Brief and Beautiful. I januar 2017 toppet hun Spotify-spillelisten i Norge med sin versjon av Benny Borgs God morgen min kjære[3]. Hennes versjon toppet også iTunes-salgslisten.

  • Last Updated: 27.11.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 12. januar 2019 14:00 15:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Klimakonsert og foredrag
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad