Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Klubbkonsert: Janove

Overview

Det er igjen klart for stående klubbkonsert på Ibsenhuset. Denne gang er det selveste Janove fra Kaizers Orchestra som står på scenen. NB! 18 års aldersgrense. 

I storform I februar kom albumet "Artisten & Marlene" til stor glede for både gamle og nye fans av Janove og hans alltid like karakteristiske musikk. I mars fikk over 7000 forventningsfulle fans, med sommerfugler i sine mager, oppleve et splitter nytt liveshow som solgte ut i rekordfart fem måneder i forkant. I sommer fikk elleville fans oppleve den karismatiske sangeren rundt om i festival-Norge

Sammen med sitt nye eminente band bestående av Børge Fjordheim (trommer), Mattias Hellberg (gitar), Gulleiv Wee (bass) og Micke Lohse (tangenter) fikk avslutningskonserten på USF/Bergen intet mindre enn terningkast seks, eller karakteren A som "Studvest" anvender. Det ryktes med andre ord om at Janove og hans nye medmusikanter allerede har rukket å varme seg opp, spilt seg varme og prikket inn storformen.

Stående konsert Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og stille seg opp foran scenen sammen med et allsyngende publikum på purunge liveklassikere som "Verden Går Til Helvete, Tralala", "Me Vokser Aldri Opp", "Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger" og "Marlene".

Kjenner vi Janove rett så kommer han til å levere et gjennomproft og alltid like smittsomt liveshow. Og kjenner vi hans publikum rett så blir det god stemning og allsang fra første til siste låt. 

Ibsenhusets foajé og Peer Gynt-sal. Stående konsert med salg fra bar. 18 års aldersgrense.

  • Last Updated: 24.08.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fre 27. oktober 2017 21:00

See All
Klubbkonsert: Janove
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad