Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Klubbkveld med 4 komikere på Barbarossa

  • Vestre Strandgate 23, Kristiansand S
  • +47 465 24 224
  • 7. september 2017
  •  /  18:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Klubbkveld på Barbarossa i Kristiansand byr på kjente og kjære fjes fra komiker Norge.

Tommy Steine begynte sin komiker karriere allerede i 1994, og er således en av de standupkomikerne som har holdt på lengst! Siden starten har Tommy rukket å ha mer enn 3000 liveshow og forestillinger. I tillegg har Tommy jobbet på TV som programleder og skuespiller i over 12 år, og med det rukket å vært med i over 200 tv programmer hovedsaklig i TV2. 

Christoffer Schjelderup har vært pådriveren for standupmiljøet i Bergen og selv tatt et stort ansvar for å gjøre byen til kanskje den morsomste i landet. Han sparker alle veier og er en av de mest rutinerte komikerne vi har her i landet. Christoffer ble kåret til Norges beste komiker av komikerne selv i 2014 og har reist rundt overalt og gjort det meste av oppdrag. Konferansier, komiker, quizmaster og varmet opp for Dagfinn Lyngbø og et utall utenlandske komikere fra Jack Dee til Arie Spears og Lewis Black.

Ole Soo er en ny komiker som har jobbet seg fram med rakettfart i det norske standupmiljøet. Ole Soo er kjent for sine velskrevne tekster.Han har høyt tempo, og punchlines kommer på løpende bånd. sin egen oppvekst som koreaner i Bergen, er også noe han lett kan prate om, med en herlig selvironisk tone som blir elsket av publikum.

Bjørn-Henning Ødegaard-Han høstet strålende kritikker i Julelatter 2015 og påfølgende turne, og har deltatt i «Latter Live» på tv og på «Latter Live - på turné» for fullsatte kulturhus til trampeklapp. At noen som står så til de grader stille kan få folk til å vri seg i stolen av latter er like gøy som det er imponerende, og i tillegg til å være en publikumsfavoritt er han også en av komikernes favoritter. 

De selger 2 typer billetter: Show, senest oppmøte 20:30. Show & dinner , senest oppmøte 18:30.

Er dere over 10 personer som skal bestille, ta kontakt på mail post@bbsa.no

  • Last Updated: 14.08.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

tors 7. september 2017 18:30

See All
Klubbkveld med 4 komikere på Barbarossa
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad