VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

KlubbPstereo på Moskus Og Trykkeriet

  • Olav Tryggvasons gate 5 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7011 Norway
  • +47 93200715
  • 30. oktober 2020
  •  /  19:00
  •  /  Price 200,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det blir KlubbPstereo på Moskus og Trykkeriet.

Tider Moskus: Jonas Brekke kl. 19.00 (gratis inngang!)

Tider Trykkeriet:

Magnolia Red 20.00

The Impossible Green- 21.15

The Impossible Green er et Trondheimsbasert band med røtter i americana og 70's powerpop. Oppvokst på band som Grateful Dead og The Who lar bandet seg inspirere av hvordan artister som Daniel Romano og Dave Rawlings fornyer americanasjangeren.

Låtskriving og historiefortelling står i fokus, og live er bandet energisk og insisterende. I november 2019 vant The Impossible Green finalen i TM:Live, og tok med seg en premie på 30 000 kr som nå har blitt brukt på å spille inn en EP i Sørgården Studio. Første singel kom i januar, og ble feiret med slippfest på en utsolgt Lokal Scene. The Impossible Green EP er ute nå!

Magnolia Red

Magnolia Reds dynamiske og varierte musikalske univers blir beskrevet som både gjenkjennbart og annerledes på samme tid, rotfestet i den elektriske enden av det etterhvert så vidstrakte 'Americana'-landskapet... De fire (nå fem) medlemmene fra Sunnmøre har siden starten i januar 2017 målrettet bygget opp bandet steg for steg, og 2020 markerer en milepæl i Magnolia Reds historie med utgivelsen av debutalbumet Ancient River, en samling av ti originale låter som i likhet med tidligere utgivelser er innspilt ved Ocean SoundRecordings på Giske.

"Med sin sterkt gitarbaserte musikk har Magnolia Red faktisk funnet sin egen nisje i det norske americanalandskapet."

"A band that grew into their shoes really fast! Norway's Magnolia Red have released a real treasure. Americana, alt-country/rock done so well, it sounds like it ain't their first rodeo."

"Plutselig! Når det går an å si at vi har plass til et nytt Midnight Choir, dukker Magnolia Red fra Ålesund opp med albumet Ancient River."

"...And they’re from Norway. Anything tagged as Americana and based in Norway is a winner. This is no exception. Something special right here."

MAGNOLIA RED - ANCIENT RIVER (LP)

Her snakker vi om en kvartett fra Vestlandet som spiller musikk som om de var fra Vestkysten. Og, det er de jo forsåvidt, bare fra et annet kontinent. Debutalbumet ble spilt inn i Ocean Sound Recordings, og den låter rett og slett fabelaktig frisk og sprek. Karene spiller som gamle proffer, de låter som Dire Straits det ene øyeblikket, for så å høres ut som Tom Petty, og låten etter minner de meg om Springsteen. Og når jeg i tillegg får følelsen av at The Band er et band (!) de har hørt mye på, så skjønner de fleste at dette er veldig fine saker. Skal du bare sjekke ut et par låter før du kjøper skiva så kan rocka «Signs That Passed», vakre «Mountains of the North» og tittelsporet gi deg en grei pekepinne på hva du har i vente. (Johnny Wilhelmsen/ Offbeat)

Jonas Brekke

Jonas Brekke er en singer-songwriter fra Trondheim. Med inspirasjon i Americana og indiefolk lydbildet, skaper han et univers som tar publikum med på en følsom reise. Jonas bemerker seg med sin særegne stemme, tilstedeværelse og formidli

  • Last Updated: 05.10.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

fr. 30. oktober 2020 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KlubbPstereo på Moskus Og Trykkeriet
Your Recently Viewed Pages