Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Klubb scenen

Klubbscenen - Julie Bergan

  • Strøket 15a, Asker
  • +47 66909671
  • 19. november 2016 - 19. november 2016
  •  /  21:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

JULIE BERGAN

Norges nye popyndling til Klubbscenen!

Julie Bergan har herjet hitlistene gjennom sommeren med sin siste singel «Arigato», – hennes så langt største hit. «Arigato» følger opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It», som til sammen har streamet 20 millioner ganger, og dermed gått både platina og gull her til lands. Den har toppet VG-lista I flere uker. Og med suverene opptredener har hun sjarmert hele Norden via TV-skjermene på program som Senkveld og X Factor, og sammen med Tinie Tempah på Idol. Tidligere i år ble hun i tillegg invitert med på turnéen til hitmaskinen Jess Glynne, en turné som tok henne på en rundtur i halve Europa til stormende jubel og utsolgte hus over hele linja.

Siden sist har hun også overbevist som rapper i P3s mye omtalte remiks av Karpe Diem-låten «Attitudeproblem». Og med «Arigato» kombinerer Bergan mer enn noen gang sin enestående evne til å få frem catchy hooks med en sylskarp attitude. En kombinasjon som er dømt til å prege både streaminglister og radiobølger hele sommeren, og vel så det.

Bergan selv uttaler følgende om låten: – «Arigato» handler om en gutt som insisterer på å passe på meg, og ikke lar meg gjøre som jeg aller helst vil. Det kan være fint med forhold når man er ung, men samtidig er det tiden hvor man skal utforske, lære og se verden, og da kan en overbeskyttende kjæreste fort sette en stopper for det. Jeg er selvstendig, og trenger ikke en annen til å ta valgene mine for meg eller passe på meg. I’m a big girl, baby! Er superspent på responsen på denne låta, for jeg føler jeg viser en litt tøffere og annerledes side av meg selv. Jeg digger å danse til denne, og håper folk vil gjøre det sammen med meg!

  • Last Updated: 13.10.2016
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
lørdag 19. november 2016

See All
Click to activate
Asker, Norway
The latitude and longitude
59° 50' 9" N / 10° 25' 58" E
Klubbscenen - Julie Bergan
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad