Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland SKIEN

Knuste Ruter + support Uaar og Weight

Overview

Knuste Ruter er et band med røttene godt plassert i tradisjonell norsk hardcore. Vi snakker medlemmer fra Stengte Dører, Bøyen Beng, Summon The Crows, Negativ og Freedumb, for å nevne noen band disse gutta har spilt med. De har turnert i inn og utland i over ti år, og har 2 LP'er og 2 Ep'er på samvittigheten. Ny skive er ferdig og slippes tidlig 2020!
Sjekk ut: https://knusteruter.bandcamp.com

UAAR spiller skitten og skabbete musikk med inspirasjon fra black metal, svensk dødmetal og hardcore. Musikken fremføres på norsk med tekster hentet fra en råtten, pestbefengt avgrunn. Men ellers er gutta ganske glade, og da de startet opp bandet høsten 2015, var målet å levere right-in-your-face heavy, med masse energi og intensitet .

Folka i bandet har lang fartstid fra undergrunnen, og bakgrunn i band som Dead Man's Hand, Amulet, DieDieDie, Common Cause, BegravdiBetong, Helldealer, Headcleaver og The Barrels.

UAAR består av, Dag, Truls, Stian og Jon.

Våren 2016 spilte UAAR inn sin første demo i øvingslokalet. Den ble mikset og mastret av Kenneth Storkås ved Endless Tinnitus og resultatet finner du på uaarofficial.com
Weight
er et nytt band bestående av folk fra flere kjente Oslo-band. De spiller hardcore med en sen 80-talls/tidlig 90-talls New York-sound, inspirert av band som Cro-Mags og The Icemen.

Billetter selges på Ticketco kr. 150,- frem til klokka 16.00 samme dag, deretter kr. 200,- i døra.
Aldersgrense 20 år.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 7. februar 2020 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knuste Ruter + support Uaar og Weight
Your Recently Viewed Pages