Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal HERØY (MØRE OG ROMSDAL)

Knut Marius: Turbo Tour Volume II, 2022

Overview

Vi presenterer stolt Knut Marius, Noregs Ultimate Entertainer og vinnar av Stjernekamp 2020. No med nytt album på Norsk og på veg til Fosnavåg igjen.

Den sjarmerande Tomrefjordingen tok Noreg med storm, då han atter ein gong beviste at han er ein av Noregs beste vokalistar. Han beherskar alle sjangrar og har i 2021 turnért store delar av landet til fantastiske kritikkar både frå arrangørar, anmeldarar og ikkje minst publikum.
I alle år har Knut Marius sunge på engelsk, men no skriv han på norsk og då på sin eigen dialekt. Sidan starten av 2019 har han fundert, skrive, stanga hovudet i veggen, jubla, grått og skratta, og her er resultatet. Med tekstar som handlar om stor kjærleik og mellommenneskelige relasjonar, er det ein dønn ærleg artist som no legg innsida av sjela i dei nye låtane. Publikum vil sjølvsagt òg få høyre eit utval frå Knut Marius sine favorittar frå Stjernekamp og hit`s frå tidlegare utgjevingar.
Med fantastiske musikarar og produsentar er det no ein sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle ein lytt på resultatet! Høyr og sjå musikkvideo til «Kan du hjelpe me å hjelpe» og  «He du prøvd å elske» eller den nyaste singelen «Ærlig»

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 5. mars 2022 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knut Marius: Turbo Tour Volume II, 2022
Your Recently Viewed Pages