Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal STRANDA

Knut Marius Djupvik

Overview

Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges Ultimate Entertainer og vinnar av Stjernekamp 2020. No med nytt album på Norsk og release-turné vinteren 2022 Den sjarmerande tomrefjordingen tok Noreg med storm, då han atter ein gong beviste at han er ein av Noregs beste vokalistar.

Knut Marius Djupvik

Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges Ultimate Entertainer og vinnar av Stjernekamp 2020. No med nytt album på Norsk og release-turné vinteren 2022 Den sjarmerande tomrefjordingen tok Noreg med storm, då han atter ein gong beviste at han er ein av Noregs beste vokalistar. Han meistrar alle sjangrar og har i år turnért store delar av landet til fantastiske kritikkar både fra arrangører, anmeldarar, og ikkje minst publikum. I alle år har Knut Marius sunge på engelsk. No har han, for første gong, byrja å skrive på norsk og då på sin eigen dialekt. Sidan starten av 2019 har han fundert, skrive, stanga hovudet i veggen, jubla, gråte og skratta. No ligg resultatet føre. Kjærleik er eit tema det er skrive om mange gongar. Då Knut Marius bestemte seg for å skrive låtar på norsk, sette han seg ned og tenkte gjennom kva tema som tydde mest for han. Både i fortid og notid. Etter å ha gått gjennom dei kjensler og tankar som finst i katalogen endte han opp med å avgjere at minst ein av låtane måtte handle om kjærleik. Stor kjærleik kan by på både gleder og sorger og kan bringe deg til himmels, og lågare enn du nokon gong har vore. Låtane har også plass for mellommenneskelege relasjonar. Det er ein dønn ærleg artist som no legg innsida av sjela inn i dei nye låtane. Knut Marius har prøvd å skissere korleis han kan oppleve både oppturar og nedturar innanfor det dei seier er størst av alt, kjærleiken. Med fantastiske musikarar og produsentar er det no ein "sound" som bygg opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle ein lytt på resultatet! Høyr og sjå musikkvideo til « Kan du hjelpe me å hjelpe» og «He du prøvd å elske» eller den nyaste singelen «Ærlig»

  • Last Updated: 01.12.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

sø. 27. februar 2022 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knut Marius Djupvik
Your Recently Viewed Pages