Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Knut Marius Djupvik

Overview

Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges Ultimate Entertainer og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt album på Norsk og release turné vinteren 2022. Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.
Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene.

Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hit`s fra tidligere utgivelser.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)


Arrangørens nettside

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 11. mars 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knut Marius Djupvik
Your Recently Viewed Pages