Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Knut Marius - EMBER

Mer info

Dattera ga Knut Marius motivasjon til deltakelse i TV reality. Det ble det ny låt av. Og nå er han igjen klar for turné

Det viktigste i livet for Knut Marius er musikken og familien. Ett år etter at Knut Marius debuterte med albumet «6393»er artisten fra Tomrefjord nok en gang klar med ny musikk . Mai 2024 kom singelen EMBER som handler om datteren VILJA og betyr glødende kull.

Vinteren 2025 kommer nytt album, og Knut Marius samler igjen sitt stjernelag av musikere ut på turné. Utgivelsen og turné har fått tittelen EMBER og Knut Marius tar låtskriveren som utvikla seg gjennom egne ord og uttrykk på dialekt med 6393, inn i en engelsk verden igjen!

EMBER handler om det å ta tak i sitt eget liv, tørre å gå løs påutfordringer, og hele tiden søke mot det neste steget. En slik reise byr alltid på dype refleksjoner, men det er en reise man må gjennom for å utvikle seg og å oppnå nye milepæler i livet. Og utfordringer tar Knut Marius på strak arm, med «hat trick» i reality. The Voice 2013, Stjernekamp i 2020 og Kompani Lauritzen i år.

Norgesturné starter i februar 2025 og er backet av et knippe av Norges aller beste musikere og leveres av en stor stemme og en ærlig låtskriver fra Tomrefjord. På scenen: Knut Marius - Vokal Tommy Kristiansen - vokal og gitarer Jonny Sjo- Vokal og bass Haakon Marius Pettersen - Vokal og tangenter

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt