VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal HERØY (MØRE OG ROMSDAL)

Knut Marius m/band

Overview

Knut Marius ble for alvor kjent da han i 2013 vann The Voice på TV2. Artistkarrieren har foruten å vere frontvokalist i Red Hot, bydd på solist oppdrag i oppsetningar som bl.a. CHESS og ABBA.
I alle år har Knut Marius sunge på engelsk. No har han, for første gong, begynt å skrive på norsk og då på sin eigen dialekt. Sidan skrivestart i januar 2019 har han fundert, skreve, stanga hovudet i veggen, jubla, grått og skratta. Her er resultatet.  
Kjærleik er eit tema det er skrevet om mange gongar. Då Knut Marius bestemte seg for å skrive låtar på norsk, satte han seg ned og tenkte gjennom hvilke temaer som betød mest for han. 
Både i fortid og notid. Knut Marius har prøvd å skissere korlais han kan oppleve både oppturar og nedturar innanfor det dei seier er størst av alt, kjærleiken. 
Med fantastiske musikarar og produsentar foreligg det no eit sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unnar alle ein lytt på resultatet! Høyr og sjå musikkvideo til «He du prøvd å elske»
Det kjem fleire singlar i løpet av hausten. 31. oktober slepp han sin 2. singel, sjølvsagt på norsk. I januar 2021 legg han ut på turné, og i april kjem han også til Fosnavåg. 
Vokal Knut Marius Djupvik Trommer: Marius Simonse Bass: Jonny Sjo Gitar: Tommy Kristiansen Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

  • Last Updated: 29.09.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 17. april 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knut Marius m/band
Your Recently Viewed Pages