Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Knut Marius på Ogna Scene

Mer info

Ogna Scene ønsker deg velkommen til konsert av Knut Marius!

Etter en lang Norgesturné hvor vi endelig kunne presentere Knut Marius første soloalbum, og det med et stjernelag av musikere i ryggen tar vi det helt ned, og presenterer artisten og låtene i et akustisk format til steder hvor publikum kan lytte til tekstene i et tettere og nærere format.

Knut Marius er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, det er hans varemerke og tilbakemeldingene har vært formidable.

Knut Marius får også vist at han kan mer enn å synge, som en av rekruttene i Kompani Lauritzen sesong 5, som skal sendes på TV2 fra 2 mars 2024.

Tekstene og låtene fra 6393, samt egne favoritter som betyr mye for Knut Marius, fortjener en presentasjon også i en akustisk innpakning hvor publikum kommer tettere på både artisten og låtene.

Med seg på scenen har han Haakon-Marius Pettersen på tangenter og vokal. Etter seier i The Voice i 2013 har Knut Marius levd av musikken, og han har en rekke gode historier som krydrer kvelden.

Praktisk informasjon

Dørene åpner kl. 18.45 med salg av Violetas pizza.

KOMMER DU MED TOG?
Det er ikke langt å gå fra Ogna stasjon til Ogna Scene (15 minutter), men med Grønefed Kulturtun sin Shuttlebuss blir de fantastiske publikummerne som skal til Ogna Scene hentet og brakt til Ogna togstasjon helt gratis. Og blir også kjørt tilbake til stasjonen etter konserten.

De som reiser med tog fra Stavanger blir hentet kl. 18.50 (ca.)

Fra Egersund kl. 19.36 (ca.)

Grønefed Kulturtun ønsker å gjøre det enkelt og behagelig for deg. NB. De har imidlertid bare én bil, så hvis det er mange som skal hentes, kan det bli 5-10 minutters ventetid.Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt