VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Knut Marius // Terminalen

Overview

Knut Marius, vinner av Stjernekamp 2020, er klar for Terminalen 26. februar. Nå er han aktuell med nytt album på norsk og releaseturné vinteren 2022. Den sjarmerende tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnert store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

 I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt.  Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet. 
Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene. Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hits fra tidligere utgivelser. Med fantastiske musikere og produsenter er det nå en sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, 
og vi unner alle en lytt på resultatet!  Dører: 20:00 Show: 21:00 ID: 18

  • Last Updated: 21.09.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 26. februar 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knut Marius // Terminalen
Your Recently Viewed Pages