Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Knut Reiersrud & Michaela Antalova // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 30. november 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Denne konserten bør du ikke gå glipp av, for det er stor fare for gåsehud! Og - selvom det ikke høres sånn ut; Gåsehud er bra for helsa! Og føles godt!

Denne konserten bør du ikke gå glipp av, for det er stor fare for gåsehud! Og - selvom det ikke høres sånn ut; Gåsehud er bra for helsa! Og føles godt!

Knut er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Tre store påstander, men som faktisk stemmer, alle tre. Han har gitt ut en rekke plater - både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene, der han har mottatt Spelemannprisen for 2 av dem, i tillegg til andre priser har han også mottatt en Dansk Grammy pris.

Han har spilt med storheter som Dr John, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughn, David Lindley og spilt inn live plater i land som i Nepal og i Iran. Få andre artister kan matche det!

Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Med et arsenal av ulike gitarer gir han i sine solokonserter en reise i strengemusikkens geografi.

Med sin enorme erfaring: 18 soloplater, medvirkning på 300 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter - er han med sine 56 år nærmest for en levende legende å regne. Med blues i ryggraden - etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy - er Knut Reiersrud ALLTID innstillt på levere varene 110 prosent.

Med seg denne kvelden har han slovakiske Michaela Antalova på trommer. En av de mest spennende unge trommeslagerne i dagens NU jazzmiljø. Antalova er utdannet fra Norges Musikkhøyskole i Oslo, bor i hovedstaden men har hele Europa som arbeidsplass.

  • Last Updated: 08.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 30. november 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knut Reiersrud & Michaela Antalova // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages