Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

KNUT REIERSRUD BAND //TEATERCAFEEN

  • Festiviteten Haugesund Konserthus , Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 23. januar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I Januar 2018 kommer Knut Reiersrud Band ut med nytt album på Jazzland Records. En samling nyskrevne låter innspilt live i velrenommerte Studio Paradiso – av ditto velrenommerte analog-maestro Christian Engfelt.

Knut Reiersrud Band er en unik samling av Norges fremste og hardest arbeidende rytme- og toneleverandører. Keyboardist David Wallumrød, gitarist Bjørn Holm, bassist Nikolai Hængsle Eilertsen og trommeslager Andreas Bye er rett og slett en Royal samling av norsk musikklivs øverste sjikt.
Sjefen sjøl er å regne som en bauta i norsk musikkliv og har utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra mange musikkformer. Han er prisbelønnet både som gitarist og komponist og er internasjonalt kjent fra en lang rekke samarbeid med andre artister. Det som imidlertid gjør Reiersrud helt unik er hans evne til alltid å være relevant og overraskende nyskapende.

Bare les hva Romerikes Blad skrev etter konsert på Jessheim – der de rullet terningen til tallet 6:
«Det er en nærmest umulig oppgave å skulle beskrive det som skjedde under Reiersruds konsert under Jessheimdagene; Knut Reiersrud formidlet stemninger og sanseinntrykk fra scenen. Han tar publikum med på en musikkarusell; han bygger oss opp, han dasker oss litt vennlig på kinnet og han hamrer løs på oss med akkord- og durskifter som gjør at vi som opplever dette nærmest blir litt øre i hodet og kropp når sanseinntrykkene slår innover oss som bølger slår mot land (i mangel av et bedre bilde).»

  • Last Updated: 29.11.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

on. 23. januar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KNUT REIERSRUD BAND //TEATERCAFEEN
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad